Kraamkring Utrecht
 

 

Welkom op onze website

Wij zijn zes zelfstandig werkende kraamverzorgenden werkzaam in de regio Utrecht en omstreken en wij vormen samen de maatschap Kraamkring Utrecht. Bovendien zijn vier van ons gecertificeerd Natuurlijk Kraamverzorgende en verlenen kraamzorg op natuurlijke basis.

Als je kiest voor ons, weet je vooraf wie er kraamzorg komt verlenen, heb je kennisgemaakt met je kraamverzorgende en weet je dat je gegarandeerd kraamzorg op maat krijgt. Bij onvoorziene omstandigheden is er altijd waarneming door één van de collega’s van de kraamkring of door een kraamverzorgende buiten de maatschap waar wij vaak mee samenwerken. Bij drukte neemt één van ons de zorg aan met een vaste waarneemster, zodat je weet op wie u kunt rekenen.

Wij staan voor betrokken, professionele zorg op maat. Uiteraard zijn wij allemaal gediplomeerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor kraamverzorgenden (het KCKZ; kenniscentrum kraamzorg) en volgen wij de verplichte bijscholingen en trainingen om up-to-date te blijven in het vak. Wij werken volgens de wettelijke kwaliteitseisen (HKZ-keurmerk) en zijn gespecialiseerd in de begeleiding van het geven van borstvoeding (Babyfriendly gecertificeerd).

Verder zijn wij lid van de NBvK (de beroepsvereniging van kraamverzorgenden).

 

 

 

Wij zijn zes zelfstandig werkende kraamverzorgenden werkzaam in de regio Utrecht en omstreken en wij vormen samen kraamkring utrecht.

Wij staan voor betrokken, professionele zorg op maat. Passie voor het vak van kraamverzorgende en een no-nonsense aanpak, is wat wij allen delen. Samen staan we sterker in de uitoefening van ons vak en kunnen wij continuiteit van zorg waarborgen.

Uiteraard zijn wij allen gediplomeerd en gerigistreerd in het kwaliteitsregister voor kraamverzorgenden (het kenniscentrum kraamzorg). Wij werken volgens de wettelijke kwaliteitseisen (HKZ-keurmerk) en wij zijn allen gespecialiseerd in de begeleiding van het geven van borstvoeding (WHO/Unicef gecertificeerd). Voorts zijn wij lid van de NBvK, de beroepsvereniging van kraamverzorgenden. Wij volgen allen de verplichte bijscholingen en trainingen om up-to-date te blijven in het vak.

Het grote voordeel van kraamzorg via een van ons, is dat u vooraf weet wie u kraamzorg komt verlenen, een kennismakingsgesprek vooraf behoort tot de mogelijkheden. 

Voor aanmelden of informatie over onze werkwijze, neem gerust contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.